OM EINFALT

Einfalt betyder ‘enkelt’ på færøsk.

Einfalt startede i 2013 som et reklamebureau på Færøerne. Et reklamebureau, der tog sig af de "små kunder" og sørgede for, at hele forløbet, det grafiske arbejde og ikke mindst prisen, skulle være så enkel og nem for kunden som muligt. 

I 2015 lavede vi en plakat til solformørkelsen, og denne blev revet væk på mindre end 14 dage. Efter det valgte vi at tegne flere plakater, vores stil lægger vægt på det enkle, både når det gælder de grafiske-, foto- og personlige plakater.

Vi har efterhånden designet flere end 1000 forskellige plakater. Nogle er udsolgt og ingen af vores plakater bliver masseproduceret.

I 2023 flyttede vi til Danmark, nærmere Sønderjylland og er nu klar til at tilbyde:

- Plakatprint 
- Fotoprint 
- Indbydelser, bordplan, menukort m.m. 

Alle vores plakater kan bestilles i vores webshop og bliver printet efter bestilling. Bæredygtig produktion uden lager. Vi printer alle vores plakater selv og sikrer dermed, at kvaliteten er i top, og vi kan tilbyde mange flere farver og muligheder.

Som standard findes vores plakater i følgende udgaver:

Print selv:
(KUN personlige plakater)
Du får tilsendt en JPG, som du selv kan printe ud, og du kan printe ligeså mange, som du har lyst til og i den størrelse, der passer dig. Vi plejer at sende filen indenfor 24 timer. En god blækprinter og godt matt eller semimatt fotopapir giver det bedste resultat.

A4, A3 og A2 
Disse størrelser bliver printet på matt 200 gr fotopapir og pakket til forsendelse eller afhentning.

Herudover kan vi også tilpasse de fleste af vores plakater til en anden ønskede størrelse, hvor A2 dog er den største.