HANDELSBETINGELSER


KUNDESERVICE:
Du kan komme i kontakt med os enten gennem vores Facebookside, pr mail einfalt@einfalt.dk eller på SMS +45 52 73 27 27.

Vi bestræber vi os på at besvare så hurtigt som muligt og indenfor 24 timer, på hverdage.

GENERELLE OPLYSNINGER:

EiNFALT
Rolighedsvej 21
6520 Toftlund
Danmark

Email: einfalt@einfalt.dk
Tel.: +45 52 73 27 27

PRISER:

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inkl. 25% moms, medmindre andet er angivet. Forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Finder du en fejl på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at sende os en mail :)

BESTILLING:
Du bestiller alle vores varer online i vore webshop www.einfalt.dk
Har du spørgsmål, så send gerne en mail på einfalt@einfalt.dk

BEKRÆFTELSE PÅ DIN ORDRE:
Når bestillingen er afsluttet, sendes der automatisk en ordrebekræftelse, så snart ordren er pakket og klar til afsendelse eller afhentning, sendes der en bekræftelse pr mail med yderligere info.


RESERVATION AF BELØB:
Ved anvendelse af betalingskort, debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb der handles for. Dette beløb er reserveret indtil webshoppen, har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

- Autorisering på debitkort
Ved debit kort, vil du kunne se at pengene er reserveret på din konto og at dit rådighedsbeløb vil her stå som værende mindre.Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

- Autorisering på kreditkort
Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre

Einfalt benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Einfalt's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

LEVERING & AFHENTNING:
Plakaterne bliver sendt i papkuvert eller paprør med PostNord, indenfor 3 hverdage. Som regel dog indenfor 24 timer. Alle ordre kan også afhentes i Toftlund, der sendes en mail når ordren er klar til afsendelse eller afhentning.

PORTO:
Porto er 49,- til hele verden ( vær opmærksom på evt. told og moms ved afsendelse til udlandet.)

Einfalt har ikke indflydelse på evt. forsinkelser hos PostNord. Hvis ikke andet er valgt sendes ordren på billigste måde. Er din ordre beskadiget når du modtager den, kontakt os venligst med det samt, så vi kan følge op på det.

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET:
Der gives ikke fortrydelses- eller reklamationsret på varer købt i vores webshop da alle vores plakater printes efter ønske. Vi printer alle vores plakater selv og printer kun de plakater der bliver bestilt. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores plakater og at det ikke er masseproduceret. 

PERSONLIGE PLAKATER:
Alle vore personlige plakater som er personliggjort efter kundens ønske som f.eks. fotoplakater, kalender, fødselstavler, studenterplakater mm. bliver altid sendt pr mail til godkendelse inden tryk. Er plakaten godkendt og trykt, bliver det på kundens regning, hvis der er fejl.

RETURNERING: 
Er der fejl eller mangler på produktet, bytter vi til en ny eller refunderer beløbet på, dog ikke porto. Kontakt os på einfalt@einfalt.dk med ordrenummer, så finder vi en løsning. Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Returadresse:
EiNFALT - Rolighedsvej 21 - DK-6520 Toftlund - Danmark

KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK:
Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Einfalt og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

PRINT : 
Alles vores plakater bliver printet på vores egen printer her i Sønderjylland, medmindre du har bestilt et af vores print-selv produkter, så printer du selv :)

FARVER:
Vær OBS på at farverne som du ser på din skærm ikke altid matcher 100% med selve printet. Det har noget med forskellige indstillinger på forskellige maskiner at gøre.

mvh

Miriam
EiNFALT - Rolighedsvej 21 - DK-6520 Toftlund

Har du andre spørgsmål, er du velkommen at kontakte mig på min einfalt@einfalt.dk